Wat houdt babywellness in?

U kan bij ons terecht voor verschillende arrangementen.

Babyspa (jacuzzi) + massageworkshop : €55
Babyspa alleen : €45
Massageworkshop : €20
Privé babyspa + massage workshop + gratis bordje tapas & cava. Jouw babytje is ook het enige in de wellness. : €85

Wij starten met een sessie hydrotherapie die 10 tot 30 minuten duurt ( afhankelijk van het babytje ) daarna volgt een workshop massage ( wij geven de massage op een pop en jij kan deze zelf op jouw babytje volgen) deze duurt ongeveer ook 30 minuten

Goed om weten: Wanneer uw baby op regelmatige basis Baby Spa sessies volgt, vergroot dit de gewenning en kan uw baby tot 45 min van de hydrotherapie genieten.

Wat is Hydrotherapie?

Hierbij gaat je kleintje drijven en bewegen in water. Tijdens het drijven ervaart je baby het fijne gevoel van gewichtloosheid, net alsof hij/zij terug in de baarmoeder zit. Onderzoek toont immers aan dat baby’s te weinig bewegen. Via deze unieke vorm van hydrotherapie ( Jacuzzi voor baby’s ) krijgen baby’s de kans om vrij en autonoom te bewegen en hun spieren aan te sterken op een manier die ze doordags niet kennen. Meer info op onze pagina ‘ hydrotherapie ‘ (misschien met link in het woordje pagina )

Wat is babymassage ?

Babymassage geeft je baby een gevoel van liefde, verbondenheid, bescherming en aandacht. Hierdoor zal er een hechte band met je baby ontstaan. Tijdens dit zalige verwenmoment krijgt u enkele massagetechnieken aangeleerd om de baby’s doorbloeding, spijsvertering en immuunsysteem te stimuleren.
Meer informatie op de pagina ‘babymassage’

Kan de olie die wordt gebruikt tijdens de massage huidproblemen veroorzaken?

Wij gebruiken enkel de biologische olie van het merk Naïf. De babyolie is dermatologisch getest, zacht voor de huid en het parfum is allergeenvrij.

Hoelang duurt zo een sessie?

U kan bij onze arrangementen alle informatie terug vinden

Vanaf welke leeftijd wordt de babyspa aangeraden?

Baby’s vanaf 10 dagen tot 7 maand kunnen bij ons terecht voor hydrotherapie en babymassage. Hoe vroeger de baby’tjes hiermee starten hoe meer ontwikkelingsvoordelen dit heeft.

Wanneer plan ik best een afspraak?

Probeer het best jouw afspraak te plannen nadat de baby heeft gedronken en nadat de baby goed heeft geslapen. Bij de allerkleinsten kom je best in de ochtend. Zij hebben namelijk nog redelijk wat prikkels te verwerken doorheen de dag.

Hoeveel personen mogen meekomen tijdens de sessie?

Wij vragen om maximaal met 2 volwassen te komen tijdens de sessie. Dit zodat de sessie in alle rust kan doorgaan voor de kindjes. Wenst u toch met meer te komen of een ander kindje mee te nemen? Boek dan gerust een privé – sessie voor slechts €30 meer

Is er parking voorzien?

Als u aankomt op ons adres kan u langs het huis aan de zijkant naar achteren rijden daar is genoeg ruimte voorzien om te parkeren. Daarna kan u langs de witte deur beneden binnen komen.

Wanneer moet het babytje drinken?

U geeft het kindje best 15 min voor de sessie een extra flesje of borstvoeding, ookal is dit niet het normale tijdstip om te drinken. Gevoede baby’s beleven namelijk meer plezier aan een sessie. Breng zeker ook nog een extra flesje mee voor na de sessie, aangezien de kindjes hiervan heel hongerig kunnen zijn.

Is er een korting voor 2 babytjes?

Wij voorzien een korting van €10 op de 2 sessies samen.

Wat moeten wij voorzien voor de sessie?

Wij voorzien alles zelf, zowel zwemluiers , massageolie, handdoeken,… het enige dat u voorziet zijn luiers voor achteraf , een extra flesje melk.

Wij voorzien ook koffie, water en Thee voor de ouders.

Is de hydrotherapie veilig voor mijn kindje?

De Hydrotherapie is zeker en vast veilig. Onze drijfringen zijn goedgekeurd volgens europese normen. De babyspa’s bevatten luchtinjectoren waardoor de baby samen met de drijfring gewichtloos in het water kan bewegen. De kindjes worden op geen enkel moment alleen gelaten zowel de ouders als ikzelf zijn continu aanwezig. Ook heb ik een certificaat voor EHBO bij baby’s en kinderen.