FAQ

 • Draag steeds een chirurugisch mondmasker (een mondmasker van textiel is niet toegestaan!)
 • Handen ontsmetten bij binnenkomst.
 • Wij openen en sluiten de deur van de wellness (minder kans op besmetting).
 • U wacht steeds in de auto tot dat wij u komen halen (er is geen wachtruimte).
 • Elke jacuzzi wordt steeds volledig ontsmet en gereinigd na elk gebruik.
 • Voor elk kindje vers water in het badje.
 • Volledige reiniging van onze ruimte.
 • 30 minuten tussen elke klant.
 • Verse textiel voor elk kindje (verse handdoeken / waskussenhoes / zwemluier/…).
 • Alle textiel wordt gewassen op 90 graden.
U kan bij ons terecht voor verschillende arrangementen.

Babyspa (jacuzzi) + massageworkshop: €60

Babyspa alleen: €45

Massageworkshop: €20

Privé babyspa + massage workshop + gratis bordje tapas & cava. Jouw babytje is ook het enige in de wellness: €85

Wij starten met de Babymassage. Deze wordt door een ouder gegeven. Hierbij komt het knuffelhormoon Oxytocine vrij waardoor je baby en jijzelf als ouder volledig kan ontspannen. Babymassage draagt bij tot de bewustwording van het eigen lichaam bij kindjes en het helpt hen tot rust te komen. Bij de babymassage leer ik jullie ook enkele technieken om de ongemakken van buikkrampen te verminderen.

Daarna volgt een sessie Hydrotherapie. Hierbij gaat de Baby in een mini jacuzzi waar ze kunnen genieten van meerdere bubbeljets en ledlampen. Deze therapie draagt bij tot zowel de fysieke als mentale ontwikkeling van het kind.

Bij de Hydrotherapie gaat het kindje floaten ( ofwel ronddobberen / zelfstandig bewegen ) dit gebeurd door middel van een floatring rond de nek ( tot 8 maand ) of rond de buik ( tot 12 maand ).

Goed om weten: wanneer uw baby op regelmatige basis Baby Spa sessies volgt, vergroot dit de gewenning en kan uw baby tot 45 min van de hydrotherapie genieten.

Wij gebruiken enkel de biologische olie van het merk Naïf. De babyolie is dermatologisch getest, zacht voor de huid en het parfum is allergeenvrij.

U kan bij onze arrangementen alle informatie terug vinden.

Baby’s vanaf 10 dagen tot 12 maand kunnen bij ons terecht voor hydrotherapie en babymassage. Hoe vroeger de baby’tjes hiermee starten hoe meer ontwikkelingsvoordelen dit heeft.

 • Met de Neckfloat kan dit tot 08 maand.
 • Met de Chestfloat kan dit tot 12 maand (of langer in geval dat het een klein kindje is).

Probeer het best jouw afspraak te plannen nadat de baby heeft gedronken en nadat de baby goed heeft geslapen. Bij de allerkleinsten kom je best in de ochtend. Zij hebben namelijk nog redelijk wat prikkels te verwerken doorheen de dag.

Wij vragen om maximaal met twee volwassen te komen tijdens de sessie. Dit zodat de sessie in alle rust kan doorgaan voor de kindjes. Wenst u toch met meer te komen of een ander kindje mee te nemen? Boek dan gerust een privésessie voor slechts €30 meer.

Als u aankomt op ons adres kan u langs het huis aan de zijkant naar achteren rijden daar is genoeg ruimte voorzien om te parkeren. Daarna kan u langs de witte deur beneden binnen komen.

U geeft het kindje best 15 min voor de sessie een extra flesje of borstvoeding, ookal is dit niet het normale tijdstip om te drinken. Gevoede baby’s beleven namelijk meer plezier aan een sessie. Breng zeker ook nog een extra flesje mee voor na de sessie, aangezien de kindjes hiervan heel hongerig kunnen zijn.

Wij voorzien een korting van €10 op de twee sessies samen.

Wij voorzien alles zelf, zowel zwemluiers , massageolie, handdoeken…

Het enige dat u voorziet zijn luiers voor achteraf en een extra flesje melk.

Wij voorzien ook koffie, water en thee voor de ouders.

De Hydrotherapie is zeker en vast veilig.

Onze drijfringen zijn goedgekeurd volgens europese normen. De babyspa’s bevatten luchtinjectoren waardoor de baby samen met de drijfring gewichtloos in het water kan bewegen.

De kindjes worden op geen enkel moment alleen gelaten zowel de ouders als ikzelf zijn continu aanwezig.

Ook heb ik een certificaat voor EHBO bij baby’s en kinderen.